31 aug 2011

Een ltc onderonsje in Berlare





Verslag triatlon Donkmeer

De 27ste triatlon ( ¼ weliswaar ) aan het Donkmeer te Berlare werd op zaterdag 6 augustus ’11 om 14 .00 in gang geschoten . Ondanks de kwakkel zomer , konden we toch van geluk spreken dat we ‘ droog ‘ kunnen fietsen en lopen hebben.

Voor vele Ltcers is dit zo goed als een thuismatch spelen . Véél gekend volk moedigen deze sportieve Lokeraars .
Onderling was het leuk om vele Ltc-ers terug te zien . Natuurlijk werd en bijgeklapt over de voorbije afgewerkte wedstrijden en de -nog – te-doen- wedstrijden .

Zo zagen we onder ander Tom De Wilde terug , die een prachtprestatie leverde in de IM in Zurich. Zijn eindtijd was 11.55 u. Hij behaalde een 740 ste plaats op 2200 deelnemers. Knap gedaan !.
Hij geeft niet op en besloot nu reeds volgend jaar terug deel te nemen aan een volledige triatlon : nu eens een vlak parcours en andere organisatie :nl. Kopenhagen
zo kom je overal eens hé Tom !
Terug naar de Donk :
Koen Van Der Jeugt behaalde een 22 ste plaats in het algemeen klassement met een eindtijd van 2.28 u.
Daarna volgde Walters Meskens met een eindtijd 2.42u en 74 ste in het klassement Welke vooruitgang dat deze triatleet boekt op één jaar extra training grenst aan het onbeschrijfelijke. Vorig jaar was het nog met horten en stoten over de meet ,terwijl hij nu als een gazelle over de eindstreep sprint. Proficiat met je inzet .!
De andere 3 musketiers raakten ook op een deftige manier over de eindstreep en waren best tevreden met hun tijd .
Guy Gillis : 2.48 u
Jan Van Osselaer : 2.54 u.
An Derweduwen : 2.57 u.

Uw verlaggeefster An Derweduwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten