9 jun 2010

St-Laureins 5-6-2010

De kwart triatlon van St-Laureins gold tevens als Oost-Vlaams Kampioenschap.
Door de indeling in verschillende waves werd Tom De Wilde (die nochtans eerste LTC-er werd) niet gespot door An, of was het de warmte die haar parten speelde?
 Haar verslag :

Het was een schitterende dag. De zon brandde aan een hoge uv straling. Dat deed de spanning toch wat stijgen voor de wedstrijdstart.

De 500 ingeschreven atleten werden verdeeld in 3 waves bij de zwemstart .
En de vier ingeschreven LTC atleten( Guy, Jan VO,Walter M. En An) startten in eenzelfde wave 3.
Het was 1000 m zwemmen en An kwam na 18 min als eerste uit het water. Maar deze positie werd al vlug ingehaald door Jan VO. tijdens het fietsen . Walter vervolgde zijn fietsparcours foutloos. Maar de Guy moest tot tweemaal toe stoppen omdat hij zijn fietszakje (met autosleutel erin) verloor. Hij was het zo beu dat hij zijn fietszakje met sleutels erin aan een onbekend supporter gaf. Je kan je best voorstellen dat na de wedstrijd toch enig tijd zoeken was vooraleer de Guy zijn sleutels terug gevonden had . Maar al bij al : er bestaan nog eerlijke mensen en de autosleutels kwamen terecht bij de Guy.
Terug naar de wedstrijd :
Het derde gedeelte : het lopen was moeilijk door de extra hoge temperaturen.
Jan teerde nog op de conditie van de ½ triatlon en liep gezwind vele atleten voorbij.
De Guy liep ook heel soepel en stak An voorbij aan km 2.
An zelf had het moeilijk met het warme weer ,maar ook de kuitblessure van vorige week speelde haar parten. Op de tanden bijtend, stak ze nog een 40+ vrouw voorbij, wat uit eindelijk resulteerde in een tweede plaats Oost-Vlaams Kampioenschap.
Walter deed het ook goed tijdens het lopen. Afzien in deze stikkende warmte en daarbij wetend dat het water bij de bevoorrading zo goed als op was.
En de nadorst werd al vlug op zijn positieve gebracht door een fris geschonken Augustijnen-bier
van de streek. Santé !


Uitslag : http///vtdl.be/resultaten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten