1 jun 2010

BK 1/2 TRIATLON LEUVEN

Op 30 mei werd te Leuven het BK over de halve afstand gehouden. Voor enkele van onze leden was deze wedstrijd een onderdeel in hun voorbereiding voor hun Iron Man die binnenkort op het programma staat. Jammer genoeg moesten onze twee Jo's verstek geven wegens blessure.
Dieter gaf er wel een serieuze lap op (zie uitslag) en An was de enige dame in haar categorie maar daarom niet minder verdienstelijk Belgisch Kampioene. Proficiat ! Marc was best tevreden met zijn allereerste halve triatlon en Jan Van Osselaer voegde nog maar eens een mooie prestatie toe aan zijn ondertussen toch wel imposant palmares.  Hier het verslag van Marc :

De avond voor de start toegekomen in Leuven,kwestie van een rustige voorbereiding en geen stress te hebben. s'avonds hebben we wel onze taktiek besproken bij een gezond natje!!! De wedstrijd zelf was redelijk zwaar,veel wind en regen. Zwemmen was voor ons redelijk goed,watertemp.was 19c. Den Dieter V.D. was natuurlijk in de voorste rij aant zwemmen. fietsen wat mij betreft ging goed, opletten voor het vallen was de boodschap, en fietste toch eens met bandjes en reed niet lek!! De overgang naar het lopen ging goed. De L.T.C bende moedigde elkaar aan bij het kruisen v/d loopronden,het einde kwam in zicht. Soms was het wel een veldloop in het bos en moesten we trappen doen en zat er een korte steile helling in. Maar eens over de finish was het toch de moeite waard geweest om er in Leuven bij te zijn met de L.T.C bende!! De foto's spreken voor zich!! En den Dieter nestelde zich in de subtop van de Belgische top, chapeau Dieter.


Uitslag : http://vtdl.triathlon.be/resultaten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten