3 okt 2011

Sam in Kona

Kona dag 11 (1/10)

October 2, 2011 by Sam

Vandaag stonden de laatste lange trainingen op ‘t programma. De dag begon zoals meestal met een klein uurtje loszwemmen in de oceaan. We werden al snel getrakteerd op een fantastisch onderwaterschouwspel: een bait-ball (zie foto). Honderdduizenden kleine vissen die tesamen worden gehouden door een aantal grote roofvissen. De locals zeiden dat ze in jaren zo geen reusachtige bait-ball hadden gezien!

Na de obligate stop in de Lava Java en carboloading middels een cinnamon-bun en een frappuccino moest er gelopen worden. Loop nummer 1 was 26km lang waarvan 14 aan 15km/u verspreid over 3 blokjes. Ik deed de loop aan energy lab omdat het daar zeer rustig is verkeersgewijs.

‘s Avonds stond dan loop nummer 2 op het programma en dat was slechts een half uurtje vlot doorlopen. Het lopen voelt goed, het zwemmen voelt goed en het fietsen ook. Hopelijk blijft dat zo tot zaterdag!

Tijdens het lopen heb ik met Laura een manier uitgetest om lastige supporters / concurrerende atleten uit te schakelen. Ziehier het resultaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten