6 aug. 2012

LTC in Berlare


Verslag ¼ triatlon Donkmeer Berlare 

Voor de 28ste keer werd deze recreatieve triatlon georganiseerd . Hoeveel deelnames Jan van Osselaer en ikzelf al doen , weten we niet meer.
Wat we wel weten is dat er de sfeer rond de Festivalhallen er telkens goed inzitten . 
Er zijn zoveel mensen die ons ondertussen al kennen...
 en als ze allemaal één keer onze  naam roepen, geeft dat wel een boots. 
Om 14.00 u. werd de wedstrijd in gang geschoten voor de 180 mannelijke deelnemers en 5 min later was een  30 koppige vrouwelijke atletenbende  aan de beurt .
Bij het zwemmen kwam Jef P. als 30 ste uit het water. Tijdens de race haalden hij nog enkele plaatsen in en eindigde zo op een 27st plaats in het algemeen klassement . eindtijd (2u 26 min)
Dominque de Meyer zwom zijn 1500 m in 33 min . Hij had direct aansluiting met een fietsgroep en reed de 45 km in 1u 24 min.  De  10 km loop sloot hij af in 46 min . (eindtijd : 2u 45 ) . 
Jan van Osselaer zwom 32 min. Hij had vlug aansluiting met de fietsgroep van Dominque . Maar ge moet Jan BAND heten natuurlijk om een lekke band te hebben . 5 km voor het fietseinde stond Jan aan de kant met een lekke band . Jan kennende : altijd de ruste zelve . Zonder enige stress zijn band repareren, verder doen en toch nog beginnen lopen . Ge moet het maar doen hé ! 
Hij liep zijn 10 km in knap 55 min .
Zijn eindtijd was 3u 14 min ( maar  je mag er 20 min aftrekken voor reparatie band ) . met deze tijd kaapte onze Jan de eerste prijs van de 60+ weg .
Ikzelf was best tevreden met mijn tijden . ik zwom 29 min . Ik kwam na anderhalve ronde alleen te rijden ( met geblokkeerd voorste stuurvork) bij een vrouwengroep terecht . In groep  fietsen  tegen wind op de dijk  verloopt op die manier  wat makkelijker .. .
Mijn 10 km loop werkte ik af in 56 min. ( eindtijd 2u 58 min). Ik nam ook met veel plezier de beker in ontvangst van de dames 50+ . 
En deze keer zijn er geen foto’s bij .... 
Groeten uw verslaggeefster An 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten